top of page

Оцінка професійної діяльності, загальної               культури, моральних якостей

    Сергієнко Наталя Олегівна працює в Білгород-Дністровському державному аграрному технікумі з 15.01.1993 року з перервою з 15.01.2003 року.

    Загальний педагогічний стаж – 15 років.

    Абсолютний і якісний показник успішності з дисципліни –  98 % і  50 % відповідно.

    Ведеться робота по підготовці і участі в технікумівських і обласних олімпіадах з дисципліни «Технічна механіка» (в 2011 році – ІІІ місце в області, в 2012 році –  ІІ місце в області).

   В 2012 році – І місце в обласному огляді конкурсі кабінетів та лабораторій технічної механіки вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації Одеської області.

   Викладання веде на високому науково-методичному рівні.

   Вміло активізує творчі здібності студентів, передає їм досвід творчої діяльності.

   Сергієнко Наталя Олегівна працює над підвищенням рівня методичної роботи, бере активну участь у роботі обласного методичного об’єднання викладачів технічної механіки в м. Одеса. Приймає активну участь в роботі циклової комісії природничо–математичних дисциплін.

   Щорічно приймає участь у виставці передового педагогічного досвіду.

   Значної уваги надає роботі зі студентами в позааудиторний час.

   За характером стримана, тактовна, у спілкуванні чуйна, користується повагою серед студентів і викладачів. 

    Викладання веде на високому науково-методичному рівні, добре володіє державною мовою.

    Вміло активізує й розвиває творчі здібності студентів, передає їм досвід творчої діяльності. Багато часу приділяє індивідуальній роботі зі студентами.

    Плідно втілює в навчальний процес інноваційні технології (пізнавальна діяльність).  

    Сергієнко Н.О. постійно працює над підвищенням рівня методичної роботи, бере активну участь в роботі циклової комісії, обласного методичного об’єднання викладачів теоретичної механіки, засіданнях педагогічної ради.

    Значної уваги надає роботі зі студентам в позааудиторний час: проведення вечорів, конференцій, виставки передового педагогічного досвіду НМЦ (Немішаєво): 2008, 2009, 2010, 2011, 2012.

    Навчально-методичний комплекс відповідає всім вимогам (ІІ місце в огляді-конкурсі кабінетів інформатики ВНЗ І-ІІ рівня акредитації Одеської області в 2008 році).

    Творчо працювала куратором групи екологічного відділення (2003-2008 рр.) і якв теперішній час працює  куратором групи будівельного відділення (2009-2013 рр.)

    Участь в роботі семінарів, конференцій республіканського рівні та теми виступів – 17.10.2006: Семінар методистів навчальних закладів одеської області І-ІІ рівня акредитації. Виступ на пленарному засіданні з теми: «Навчально-методична і організаційна робота педагогічного колективу щодо підвищення рівня підготовки майбутніх фахівців». Тема доповіді: «Роль комп’ютерних технологій у покращенні рівня практичного навчання»

     vПодяки, грошові винагороди за ІІ місце в обласному конкурсі кабінетів інформатики. Наказ № 78 П від 21.06.2007 р, Наказ № 73 П від 23.06.2008 р.

     vГрамота Ґолови ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Одеської області за ІІ місце в обласному огляді-конкурсі кабінетів та лабораторій інформатики ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Одеської області. 2008 р.

     vПодяка Ґолови ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Одеської області за активну участь у роботі обласного методичного обєднання викладачів інформатики та комп’ютерної техніки. 2008 р.

     vГрамота Начальника управління освіти і наукової діяльності Одеської обласної державної адміністрації за особисті успіхи у справі підготовки кваліфікованих спеціалістів та високу професійну майстерність. М.Одеса.  2009 р.

     vГрамота Міського голови м. Білгород-Дністровський за особисті успіхи у справі підготовки кваліфікованих спеціалістів, високу професійну майстерність. 10.12.2010 рік.

     vГрамота Ґолови ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Одеської області за ІІІ командне місце на олімпіаді з технічної механіки серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Одеської області під керівництвом Н.О.Сергієнко. 27 квітня 2011 р.

     vГрамота Ґолови ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Одеської області за І місце в обласному огляді-конкурсі кабінетів та лабораторій технічної механіки ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Одеської області. 23.05.2012 р.

     vГрамота за ІІ місце по волейболу в обласній спартакіаді «Здоров’я» серед працівників аграрних ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації. 2011 р.

bottom of page